ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Μεταφορικά

Αποστολή - Παράδωση (Ελλάδα)

Μεταφορικα, 2,5 ευρώ και δωρεάν για παραγγελίες των 40€ και άνω( με πληρωμες μεσω paypal, κάρτας ή κατάθεση σε τραπεζικό λαγαριασμό). 

Εκτός Ελλάδος δεν υπάρχει επιλογή αντικαταβολής και η αποστολή δεν είναι δωρεάν.

Επιστροφές και Ακυρώσεις

Επιστροφές

Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι με τον προϊόν που αγοράσατε μπορείτε να το αλλάξετε εντός 3 ημερών από την παράδωσή του. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στην συσκευασία του σε άριστη κατάσταση και να μην έχει φορεθεί. Επίσης θα πρέπει να στείλετε την απόδειξη αγοράς μαζί με το προϊόν.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο προϊόν στην ίδια τιμή ή πιο ακριβό αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail. Σε αυτήν την περίπτωση χρεώνεστε έξοδα αποστολής.

 

Σε περίπτωση που το προϊόν παραδωθεί σε κακή κατάσταση (σπασμένο ή χτυπημένο), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας επιτόπου και εμείς θα σας το αντικαταστήσουμε με ένα καινούργιο χωρίς έξοδα αποστολής ή κάποια άλλη χρέωση.

Όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα και φτιαγμένη με πολύ αγάπη και μεράκι για εσάς. Για αυτό το λόγο θέλουμε να είστε πλήρως ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Παρακαλόυμε πολύ, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με το κόσμημα που αγοράσατε. Η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς.

Ακύρωση παραγγελίας

Εάν για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail.

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εφόσον δεν σας έχει έρθει e-mail αποστολής της παραγγελίας. Εάν το προϊόν έχει αποσταλλεί δεν μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελίας σας.